با بیش از 20000 پروژه ,مقاله , تحقیق , پاورپوینت , طرح توجیهی , کارآفرینی و کارآموزی
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

با سلام و عرض ادب، در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری(فایرفاکس ، کروم ) وارد سایت شوید و یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. بازدیدکنندگان محترم جهت هر گونه سوال در مورد محصولات با شماره 09364219976 تماس بگیرید (تلگرام،واتس آپ، پیامک)مشتریان محترم در صورت ناموفق بودن در خرید با شماره بالا در ارتباط باشید تا فایل مورد نظر ایمیل و ارسال گردد

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فايل: Word  قابل ويرايش و آماده پرينت.

تعداد صفحه :68

قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه

قسمتی از محتوای متن ...

 

فهرست مطالب

 

    شرح                                                                                                                                           صفحه

فصل اول                                                

   جدول نتايج چكيده طرح                                          3  

 

فصل دوم

   كليات در راستاي شناسائي محصول و                              6

          مقدمه

         1-2 تعريف ، ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي و              7     2-2 چگونگي و ميزان بكارگيري بعنوان كالاي نهايي يا واسطه اي                     10

         3-2 ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش                                11

 

فصل سوم

بررسي و برآوردهاي فني                                                                    12

1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي وگزينش روش بهينه                           12

2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد                                                      12  

3-3 مسير فرآيند و نمودار گردش مواد                                                      17

4-3 بررسي مناطق و مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت                                  20

5-3 تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد واحد                              25

6-3 ذكر نام اصلي و تجاري  همراه با مشخصات فني منابع تامين و ...             26

7-3 بررسي و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد              33

8-3 تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومي                                             37

9-3 تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروي انساني                                               40

10-3 محاسبه كليه سطح زيربناي لازم براي سالن توليد انبارها تاسيسات و ...                      41

 

فصل چهارم

بررسي هاي مالي و اقتصادي                                                                43  

1-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي اصلي واحد                                            44

2-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي سرمايه اي واحد                                      46

3-4 برآورد دارائيهاي ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاري                                 50
4-4 هزينه هاي استهلاك و تعمير و نگهداري عملياتي و غير عملياتي                   53

5-4 برآورد كل هزينه هاي ثابت توليد و هزينه هاي متغير توليد                   54

6-4 محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقي و قابل انتظار                    56

7-4 تعيين شاخص هاي اقتصادي ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلي و ...         56

 

جدول نتايج چكيده طرح

رديف

موضوعات

1-1

مشخصه طرح :

عنوان : طرح توليد سوسيس و كالباس

تعريف : سوسيس و كالباس فرآورده هاي گوشتي حاوي نمك و چاشني مي باشد كه در يك لفاف استوانه اي بسته بندي شده اند .       ظرفيت توليد : 2700 تن در سال انواع سوسيس و كالباس

2-1

فرآيند توليد :بعد از آماده سازي مواد اوليه عمل اختلاط طبق فرمولاسيون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت يا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندي ميگردد.

3-1

شرايط عملياتي :

تعداد روز كاري : 270 روز                          تعداد شيفت : يك شيفت          ساعت كاركرد روزانه : 8 ساعت

درصد تامين مواد اوليه داخلي : 95%               خارجي : 5%

4-1

تعداد كاركنان :       مديريت : 1 نفر         مهندس : 2 نفر                   

پرسنل توليدي : 20 نفر    تكنيسين : 2نفر            پرسنل اداری: 5 نفر                  كل پرسنل واحد: 30 نفر

5-1

تاسيسات زير بنائي :

توان برق : 8/240 كيلو وات

مقدار آب مصرفي روزانه : 16 M3

سوخت مصرفي روزانه :

6-1

دستگاهها و تجهيزات خط توليد

بخش تامين داخلي :  2230725 ريال

بخش تامين ارزي :    __   دلار

7-1

زمين و ساختمانها :

مساحت زمين : 2800

سطح زير بنا : 1022

سالن توليد : 770

انبارها :

خدماتي : 252

8-1

سرمايه گذاري :

دارائيهاي ثابت : 5037363

سرمايه در گردش : 915013

كل سرمايه گذاري : 5952376

سرمايه گذاري مجري : 2374038

وام بلند مدت : 3800000

هزينه كارمزد: 14%

9-1

قيمت تمام شده : 45454760

كل هزينه هاي ثابت توليد : 1238507

كل هزينه هاي متغير توليد: 44056251

قيمت تمام شده واحد هر يك از محصولات :

10-1

قيمت عمده فروشي:

11-1

شاخص هاي اقتصادي :

سود ويژه در ظرفيت نهائي : 3820240

ارزش افزوده : 7876347

نقطه سربه سر توليد: 15%

سهم منابع داخلي : __

دوره برگشت سرمايه : ماه چهارم سال دوم

سرمايه گذاري سرانه : 198412

 

 طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس,فرمت فایل word  شامل 68 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآموزی دانشجویی  و دانش آموزی

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
sosis-o-kalbas_1042640_9741.zip69k





محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست