با بیش از 20000 پروژه ,مقاله , تحقیق , پاورپوینت , طرح توجیهی , کارآفرینی و کارآموزی
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

با سلام و عرض ادب، در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری(فایرفاکس ، کروم ) وارد سایت شوید و یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. بازدیدکنندگان محترم جهت هر گونه سوال در مورد محصولات با شماره 09364219976 تماس بگیرید (تلگرام،واتس آپ، پیامک)مشتریان محترم در صورت ناموفق بودن در خرید با شماره بالا در ارتباط باشید تا فایل مورد نظر ایمیل و ارسال گردد

دانلود پروژه تولیدآبمیوه

دانلود پروژه تولیدآبمیوه

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فايل: Word  قابل ويرايش و آماده پرينت.

تعداد صفحه :83

قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه

قسمتی از محتوای متن ...

 

 

 

 

خلاصه ............................................................................................5 مقدمه ............................................................................................6 شكل شماره1...........................................................................6 1-1   تعریف و تقسیم بندی  آبمیوه  ها ....................7 1-1-1- نوشابه  های میوه ای بدون گاز............7 آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند : ...............................................11 از لحاظ شفافيت ( clarity  )نيز آب ميوه به دو دسته تقسيم مي شوند : ...........................11 واحد های تولید آبمیوه ...............................12 شرح فرایند ..................................................14 شکل به شماره های 5 و 6 و 7 ........................15 فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز .......................18 شکل شماره 9..................................................18 شکل شماره 10 ............................................18 هدف از کنسانتره شدن آب میوه ......................19 تغليظ و  جدا سازي اسانس ميوه (Evaporation & Aroma Recovery ) .............................19 سرد کردن کنسانتره ........................................19 بسته بندی کنسانتره .........................................20 فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال....................20

عيارسنجي وتوزين..................................................................................21

ذخيره سازي.................................................21

شستشو وجداسازي ميوه...................................21

خردكن وخوشه گير........................................21

گرم كن.........................................................22 پرس (آبگيري) ..................................................22 آروماگيري(جمع آوري اسانس ميوه)وتغليظ اوليه.............22 شفاف سازي................................................................................................22

فيلتراسيون.......................................................23

تغليظ.............................................................23

پاستوريزاسيون.................................................23

آزمايشات ميكروبي كنسانتره..................................24 آزمايشات شيميايي كنسانتره..................................25 توضیحات.........................................................25

  • PH..................................................................................25
  • بريكس:موادجامدمحلول درآب(رفراكتومتري) ............................................................................................26
  • اسيديته(اسيديته قابل تيتراسيون)..................................................27
  • انديس فرمالين(فرمل تيتراسيون) .................................................................27
  • خاكستر....................................................................................28
  • فلزات كم مقدار.............................................................................................................28

اندازه گيري كلر موجود دراب مصرفي...............29

تست الکل .....................................................29

آزمایشات میکروبی آبمیوه .....................................................................................30

قیمت تمام شده کنسانتره آب آلبالو در بسته بندی در بشکه ...........................................31

قیمت تمام شده آب پرتقال بازسازی شده در بسته بندی های.........................................31

جدول 1- استاندارهاي نوشابه ميوه اي (بدون گاز......................................................31

بسته بندي نوشابه هاي ميوه اي (‌بدون گاز).................................................................. 32

منابع............................................................................................33

Fruit juice processing……………………………………………………………………………………………………………… 33 Citric acid………………………………………………………………………..………………………………………………43. Translation……………………..…………………      ..……………………………....…………………………………………52 Mixed Fruit juice ………………………..…       ………………....……………………….………………………………………68

 دانلود پروژه تولیدآبمیوه ,فرمت فایل word  شامل 83 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآموزی دانشجویی  و دانش آموزی

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
abmiveh_1091277_4315.zip1.8 MB





محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست