با بیش از 20000 پروژه ,مقاله , تحقیق , پاورپوینت , طرح توجیهی , کارآفرینی و کارآموزی
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

با سلام و عرض ادب، در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری(فایرفاکس ، کروم ) وارد سایت شوید و یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. بازدیدکنندگان محترم جهت هر گونه سوال در مورد محصولات با شماره 09364219976 تماس بگیرید (تلگرام،واتس آپ، پیامک)مشتریان محترم در صورت ناموفق بودن در خرید با شماره بالا در ارتباط باشید تا فایل مورد نظر ایمیل و ارسال گردد

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي

دانلود پاورپوینت ژلاتين ماهي

 

فرمت فايل: .ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت)

 

تعداد اسلاید : 45 اسلاید

متن نمونه :

 

عنوان

ژلاتين ماهي: جنبه هايي كه تحت آن مي

توان ژلاتين ماهي را به عنوان جايگزين براي ژلاتين پستانداران به شمار آورد

چكيده

غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين مي

باشد. ژلاتين

هاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوب

ترين و گسترده

ترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار مي

گيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، مي

باشد. ژلاتين ماهي (مخصوصاً ماهي

هاي آب گرم) خصوصيات مشابهي را با ژلاتين خوكي (

Porcine

) دارند و ممكن است به عنوان جايگزيني براي ژلاتين پستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذايي بكار روند. توليد و استفاده از ژلاتين ماهي نه تنها نياز مصرف كننده را ارضا مي

كند، بلكه به عنوان ابزاري در جهت استفاده از برخي از فرآورده

هاي فرعي صنعت ماهيگيري بكار مي

رود. اين مرور بر روي خصوصيات منحصر به فرد، مزايا، اجبارات و چالش

هايي كه در توليد و استفاده از ژلاتين

ماهي موجود مي

باشد و در جهت فراهم آوردن يك ديد جامع و يك بينش عميق

تر بر روي عناصر غذايي مهم عمل مي

كند، همانطور كه دورنهايي است براي بهره

برداري بازرگاني در آينده و راهنمايي است براي مطالعات آينده.

مقدمه

ژلاتين، يكي از محبوبترين پلي

مرهاي زيستي است كه به طور گسترده

اي در غذا، داروسازي، لوازم آرايشي و كاربردهاي عكسبرداري استفاده مي

شود و همه آنها به خاطر خصوصيات تكنولوژيكي و وظيفه

اي آن است. در صنعت غذاسازي، ژلاتين در ساخت مرباجات و شيريني

جات (اساساً براي فرهم آوردن آدامس

ها، نساجي و پاياسازي كف) توليداتي با چربي پايين (براي توليد خامه، كاهش چربي)، لبنيات (براي تثبيت و پاياسازي و بافندگي) چيزهاي پخته شده (براي امولسيون

سازي، تهيه ژله و پاياسازي و تثبيت) و محصولات گوشتي (براي فراهم آوردن پيوند آب) بكار مي

رود. در زمينه

هاي پزشكي و داروسازي، ژلاتين به عنوان جايگاهي براي ايمپلانت

، در داروهاي قابل تزريق براي ارائه ميكروسفرها و در تزريقات درون وريدي استفاده مي

شود.

همچنين گزارش

هايي وجود دارد كه در ان واكسن

هاي ويروسي رقيق و زنده در جهت ايمني در برابر كرم كدو، اوريون، سرخجه، استفالوپاتي ژاپني، هاري، ديفتري و كزاز است كه شامل ژلاتيني است كه به عنوان تثبيت كننده بكار مي

رود. در صنعت داروسازي، ژلاتين به طور گسترده

اي براي ساخت كپسول

هاي سخت و نرم، بسط دهنده

هاي پلاسما و در معالجه زخم

ها استفاده مي

شود. ژلاتين حاوي كالري كمي است و به طور معمول براي استفاده در مواد خوراكي توصيه شده است. از آن جهت كه باعث افزايش ميزان پروتئين مي

شود و مخصوصاً در غذاهاي مربوط به بدن

سازي نيز مفيد جلوه كرده است. علاوه بر اين، ژلاتين براي كاهش ميزان كربوهيدرات موجود در غذا بكار مي

رود كه براي بيماران ديابتي فرمول

سازي شده

اند.

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
zhelatin-m_1669542_7542.zip95.1k





محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست