با بیش از 20000 پروژه ,مقاله , تحقیق , پاورپوینت , طرح توجیهی , کارآفرینی و کارآموزی
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

با سلام و عرض ادب، در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری(فایرفاکس ، کروم ) وارد سایت شوید و یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. بازدیدکنندگان محترم جهت هر گونه سوال در مورد محصولات با شماره 09364219976 تماس بگیرید (تلگرام،واتس آپ، پیامک)مشتریان محترم در صورت ناموفق بودن در خرید با شماره بالا در ارتباط باشید تا فایل مورد نظر ایمیل و ارسال گردد

دانلود پروژه کارآفرینی تولید الکل صنعتی از خرما, word

دانلود پروژه کارآفرینی تولید الکل صنعتی  از خرما, word

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فايل: Word  قابل ويرايش و آماده پرينت.

تعداد صفحه :40

فهرست مطالب

بيان مسئله

توليد الكل از خرما

روش تحقيق

روش اين تحقيق طوري تنظيم شده  كه در آن پس از بررسي به  بيان  مساله ، تجربيات فرهنگي ، نقاط قوت و ضعف ، نحوه تبليغات و بازار يابي و توجيه اقتصادي طرح  مفهوم كلي را بگيريم .

نظريات كارآفرين

الف : با در نظر گرفتن تجربيات فرهنگي و دوران كودكي ، خود را براي كارآفريني چگونه ارزيابي مي كنيد ؟

از آنجا كه دوران كودكي دوراني است كه كودك هميشه داراي تصورات خيالي و رؤيائي ميباشد و اكثرا در مورد شغلهاي آينده خود به خيال پردازي مي پردازند من نيز در دوران كودكي با وجود دختر بودن هميشه در فكر كار و كسب مناسبي براي آينده خويش بوده ام . هميشه در فكر اين بودم كه بعد از اتمام تحصيلات با كمك والدينم دست به كاري بزنم و براي خويش كسب و كاري مناسب فراهم كنم و تمامي دوستان دوران كودكيم را استخدام كنم و هر كدام را با توجه به تخصصي كه دارند به كاري بگمارم .

 

 

 

 

 

ب : نقاط قوت و ضعف خود را براي كارآفريني بنويسيد ، چگونه مي توانيد نقاط ضعف را بر طرف نمائيد ؟

بنده با بررسي و ارزيابي خويش دريافتم كه تفكرات ذهني و خصوصيات اخلاقي اينجانب براي ايجاد كارآفريني مناسب و ايده آل مي باشد و از آنجا كه انساني منظبط و فعال مي باشم مي توانم در اين امر موفق باشم ولي از آنجا كه انساني كمرو و خجالتي مي باشم فكر مي كنم كه در امر مديريت داراي نقاط ضعف باشم و همين امر مي تواند تاثير نامطلوبي در روند پيشرفت اينجانب در امر كارآفريني داشته باشد ولي ميتوان  اعتماد به نفس و اجتماعي گشتن شروع كرد و با وارد شدن به بازار كسب و كار و به اصطلاح بازاري شدن و كسب تجربيات لازم در امر مديريت اين نقص را كه خيلي مهم مي باشد را برطرف كرد .

 

 ج : اهداف پروژه

  • ایجاد اشتغالزایی
  • عدم وابستگی
  • بهبود رونق اقتصادی
  • درآمد برای فرد
  • عدم فقر و بیکاری

 

 

 

 

 

د : مهمترين فرآورده هاي تخميري خرما عبارتند از:

1- اتانول: تخمير الكلي مواد قندي يك فرايند بيوشيميايي است كه توسط مخمر ساكاروسيس سروزيه انجام مي‌گيرد. براي توليد اتانول از خرما ابتدا لازم است كه عصاره گيري از آن صورت گيرد، تا قند از خرما استخراج گردد. ميزان قند استحصال شده در فرايند عصاره گيري به پارامترهاي متعددي مانند پيوسته يا مداوم بودن سيستم، يك يا دو مرحله اي بودن، زمان، دما و غيره بستگي دارد.

2- سركه: فرايند توليد سركه از خرما شامل دو مرحله تخمير بي هوازي توليد مايع تخميري الكلي سپس تخمير هوازي مايع تخميري الكلي به سركه است. فرايند بي هوازي تبديل عصاره استحصال شده از خرما به مايع تخميري الكلي مشابه فرايند اتانول است. مايع تخميري الكلي توسط باكتري هاي گونه استو باكتر به اسيد استيك تبديل مي شود. مايع خروجي حاوي 6-4 درصد اسيد استيك است. محلول فوق را پس از پاستوريزه كردن به عنوان سركه به بازار عرضه مي شود.

3- اسيد سيتريك: اسيد سيتريك از پرمصرف ترين اسيدهاي آلي در صنايع غذايي، دارويي و بهداشتي است كه در فرآيند تخمير توسط ميكروارگانيسم آسپرژيلوس نيجر از مواد قندي توليد مي شود. خرما به دليل داشتن درصد زيادي قندهاي منوساكاريد منبع كربني مناسبي براي فرآيندهاي تخميري است. اسيد سيتريك دركشت غوطه ور و سطحي توليد مي شود. در كشت غوطه ور فرآيند تخمير در فرمانتورهاي بزرگ همراه با حجم زيادي مايع تخميري انجام مي گيرد. در كشت سطحي ميكرو ارگانيسم ها بر روي مواد جامد فاقد آب آزاد رشد مي كنند. در فرآيند توليد اسيد سيتريك از خرما ابتدا عصاره گيري از خرما انجام مي گيرد، سپس فرآيندهاي تخليص و جداسازي يونهاي فلزي و تخمير انجام گرفته، در پايان مايع تخميري وارد بخش پايين دستي شده و در نهايت اسيد سيتريك توليد مي شود. توليد اين ماده از خرما در فاز آزمايشگاهي انجام گرفته است و در جهان هيچگونه نتايج تجربي در زمينه توليد در مقياس پايلوت و صنعتي وجود ندارد. لذا جهت صنعتي شدن فرآيند فوق مي بايست توليد در مقياس نيمه صنعتي انجام گيرد و در صورت موفقيت آميز بودن طراحي و توليد در واحد صنعتي انجام گيرد.

4- توليد پروتئين تك يافته (SCP): پروتئين تك ياخته سلولهاي خشك شده ميكروارگانيسم هاي مانند باكتريها، مخمرها، كپك ها، جلبك ها و قارچ هاي عالي است كه در مقياس وسيع كشت داده شده و به عنوان منبع پروتئين مورد مصرف انسان يا حيوان قرار مي گيرند. پروتئين تك ياخته بدليل ميزان تكثير بالا، ميزان محتوي پروتئين بالا، توانايي استفاده از منابع كربني ارزان قيمت و غيره جايگزين تمام يا بخشي از خوراك دام و طيور خواهد گرديد. ضايعات خرما حاوي تركيبات قندي بوده و منبع مناسبي براي توليد SCP مي باشد

5- توليد چربي از خرما: مواد قندي خرما توسط ميكروارگانيسم هاي گونه پني سيليوم ليلاكيوم و پني سيليوم سوپي (زالسكي) در فرايند تخمير به چربي تبديل شده كه با روش استخراج، محصول خالص چربي بدست مي آيد. البته در اين مورد نتايج علمي كمي وجود دارد.

 

ايران بزرگترين توليدكنندهء خرما در جهان است . سالانه حدود 21 درصد از خرماي توليدي به ضايعات تبديل مي‌شود، تبديل ضايعات خرما به اتانل توسط ساكاروميسس‌سرويزيه به عنوان يك محصول صنعتي جهت مصارف پزشكي، تبديل به سركه و مورد بررسي قرار گرفت . پنج عصاره با غلظت‌هاي 12،14،16،18،20 درصد ماده جامد محلول از ضايعات خرما تهيه شد. با توجه به تجزيه انجام گرفته روي عصاره خرما، بعنوان مكمل اين عصاره‌ها از 0/1 درصد عصاره مخمر، 0/1 درصد (NH4)2SO4، K2HPO4 0/1 درصد و 0/05 درصد MgSO4 استفاده و PH عصاره به 4 رسانده شد. از محيط كشت اوليه يعني عصاره خرما با درجه بريكس 5 به ميزان 4 درصد به عنوان مايه تلقيح به هر يك از عصاره‌هاي فوق اضافه شده، عمل تخمير در 30+-1 درجه سانتيگراد درون فلاسك‌هاي آزمايشگاهي در دو تكرار انجام گرفت . ميزان توليد الكل، مصرف قند و تغييرات PH كنترل شد و بازده توليد الكل به عنوان محصول، در مورد هر پنج نمونه محاسبه گرديد. حداكثر توليد الكل مربوط به 24 ساعت اول است و بازده توليد براي نمونه‌هاي فوق به ترتيب 76/2، 80، 82/1، 87/5، 86/5 درصد محاسبه شد. مشخص گرديد اولا ضايعات خرما سوبستراي مناسبي براي توليد الكل است و در مورد ضايعاتي كه در اين پروژه مورد بررسي قرار گرفت بهترين عصاره، داراي 18 درصد ماده جامد محلول است .

 

 

 

 

دانلود پروژه کارآفرینی تولید الکل صنعتی از خرما, word,فرمت فایل word شامل 40 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآفرینی و طرح های توجیهی ( مناسب برای تسهیلات اعتباری), پایان نامه های دانشجویی و مقالات درسی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
alkol_882759_9730.zip823.2k





محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست