با بیش از 20000 پروژه ,مقاله , تحقیق , پاورپوینت , طرح توجیهی , کارآفرینی و کارآموزی
برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

با سلام و عرض ادب، در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری(فایرفاکس ، کروم ) وارد سایت شوید و یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. بازدیدکنندگان محترم جهت هر گونه سوال در مورد محصولات با شماره 09364219976 تماس بگیرید (تلگرام،واتس آپ، پیامک)مشتریان محترم در صورت ناموفق بودن در خرید با شماره بالا در ارتباط باشید تا فایل مورد نظر ایمیل و ارسال گردد

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید شکر و نیشکر

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فايل: Word  قابل ويرايش و آماده پرينت.

تعداد صفحه :150

قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                 صفحه

 

مقدمه و هدف

 

1- كليات

 

1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ...............................................................9

 

1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ................................................................10

 

1-2-1- نيشكر كاري در ايران ......................................................................10

 

1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ..........................................................11

 

1-3- نيشكر كاري در خوزستان ...................................................................12

 

1-4- كشت و صنعت كارون ......................................................................14

 

2- تركيب شيميايي نيشكر

 

2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ...................................................................19

 

2-2- اسيد هاي آلي ..................................................................................20

 

2-3- تركيبات غير آلي ..............................................................................20

 

2-4- تركيبات ازت دار .............................................................................20

 

3- فرايند توليد شكر از نيشكر

 

مقدمه

 

3-1- برداشت نيشكر ...............................................................................21

 

3-1-1- مواد زائد همراه ني .....................................................................23

 

3-2- آماده سازي ني ............................................................................24-25

 

3-2-1- شستشوي ني .............................................................................25

 

3-2-2- خرد كردن ني ............................................................................25

 

3-3- عصاره گيري ..................................................................................26

 

عنوان......................................................................................................... صفحه

 

3-4- زلال كردن...........................................................................................26

 

3-5- صافي هاي خلاء..................................................................................27

 

3-6- تبخير كننده ها.....................................................................................27

 

3-7- تبلور .................................................................................................27

 

3-8- سانتريفوژ ...........................................................................................27

 

4- تركيبات شربت نيشكر .............................................................................28

 

4-1- پلي ساكاريدها ....................................................................................28

 

4-1-1- لوان ................................................................................................29

 

4-1-2- پكتين .............................................................................................29

 

4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29

 

4-1-4 نشاسته .............................................................................................29

 

4-1-5- دكستران ........................................................................................31

 

4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران...........................................31

 

4-1-5-2- توليد دكستران..............................................................................33

 

5 مشخصات جنس لوكونوستوك ....................................................................34

 

6 ميكربهاي موجود در كارخانه قند ................................................................35

 

6-1- ميكروارگانيسم هاي نيشكر ...................................................................35

 

6-2- سالم سازي آسياب ها ..........................................................................37

 

7- روش هاي سريع اندازه گيري دكستران......................................................38

 

8- پلي ساكاريدهاي نيشكر..........................................................................39

 

8-1- صمغ درني ترش..................................................................................41

 

8-2- پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه .............................................................44

 

9- ضايعات ناشي از دكستران ........................................................................45

 

9-1- ضايعات نامعلوم ..................................................................................45

 

9-2- تداخل در اندازه گيري درصد قند .........................................................46

 

9-3- مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام ......................46

 

9-3-1 اثر بر شربت زلال كنندها ..................................................................46

 

9-3-2- اثر دكستران بر صاف شدن .............................................................47

 

9-3-3- اثر دكستران بر نارواني ...................................................................47

 

9-4- اثر بر بلورهاي ساكاروز......................................................................49

 

9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ..............................................................49

 

9-4-2 اثر بر شكل بلورها ..........................................................................49

 

9-5- اثر بر ظرفيت كارخانه .......................................................................53

 

9-6- اثر بر خلوص ملاس نهايي ...............................................................54

 

مواد و روشها

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
shakar-o-nishakar_960694_8896.zip2.6 MB





محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست